Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-02@09:23:24 GMT

3 زبان پرطرفدار دنیا که باید یاد بگیریم

تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۶۱۳۵۱

3 زبان پرطرفدار دنیا که باید یاد بگیریم

امروزه بحث یادگیری زبان‌های خارجی یک بحث جدی در بین افراد است. با پیشرفت تکنولوژی و اینترنت، ارتباط بین کشورها و افراد از ملل مختلف بیشتر شده است. همین امر باعث شده تا نیاز به آموزش به ویژه آموزش زبان انگلیسی، آلمانی و فرانسوی بیشتر احساس شود. اما به راستی آموزش این سه چه ضرورتی دارد؟ آیا واقعا صرف وقت برای یادگیری آن‌ها مفید است؟ آیا با وجود انگلیسی، نیازی به دانستن فرانسوی و آلمانی وجود دارد؟ در ادامه قصد داریم به این سوالات پاسخ دهیم و اهمیت آموزش فرانسوی، آلمانی و انگلیسی را خاطر نشان کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیا می‌توان گفت آموزش انگلیسی مهم نیست؟

به راستی چه کسی می‌تواند در عصر حاضر ادعا کند که آموزش زبان انگلیسی اهمیت ندارد؟ وجود هزاران مقاله علمی به انگلیسی، وجود هزاران موقعیت کاری و تحصیلی در سراسر دنیا، شناخته شدن انگلیسی به عنوان زبان بین‌المللی رسمی و... تنها بخشی از اهمیت یادگیری است.

هر چند یادگیری انگلیسی جزو، ضروریات برای مهاجرت است اما حتی اگر شرایطی پیش آید که شما هیچگاه قصد مهاجرت نداشته باشید یا حتی با یک فرد خارجی روبرو نشوید، باز هم انگلیسی اهمیت خود را حفظ می‌کند. زیرا شما برای خواندن کاتالوگ داروها، کار با رایانه یا تلفن همراه یا حتی تلویزیون‌های هوشمند و... نیاز به دانش انگلیسی دارید. به طور مثال قطعا ممکن است در زندگی نیاز به خواندن عوارض دارو یا نحوه راه‌اندازی یک سیستم داشته باشید که کاتالوگ آن کاملا به انگلیسی نوشته شده است.

مزیت مهم دیگری که برای آموزش زبان انگلیسی وجود دارد، امکان مهاجرت کاری و تحصیلی با آن است. داشتن مدرک تافل یا آیلتس با نمره بالا می‌تواند وزنه سنگینی در روزمه شما نسبت به رقبایتان باشد. هر چند در بسیاری از موارد، مهاجرت بدون داشتن نمره بالا در این دو آزمون مهم امکان‌پذیر نیست.

جدای از امکان مهاجرت، حتی اگر قصد یک مسافرت کوتاه تفریحی به هر کجا از دنیا را داشته باشید، انگلیسی است که در نهایت به کمک شما خواهد آمد. زیرا به عنوان زبان بین‌المللی رسمی شناخته می‌شود و در هر کجای دنیا که پا بگذارید، حتی به میزان کم افراد قادر خواهند بود با شما انگلیسی صحبت کنند.

حتی اگر هیچ زمانی قصد رفتن به یک سفر خارجی را نداشته باشید می‌توانید به عنوان مترجم در ایران مشغول به کار شده و برای افراد مختلف در مشاغل متفاوت کار ترجمه را انجام دهید.

چرا آموزش فرانسوی مهم است؟

هرچند آموزش زبان انگلیسی در بین افراد بسیار محبوب است اما نباید اهمیت گزینه‌های دیگر مانند آموزش زبان فرانسه را نادیده گرفت. جالب است بدانید تعداد افرادی که در پنج قاره جهان به فرانسوی مسلط هستند، به بیش از 220 میلیون نفر می‌رسد. این عدد بزرگ به این معناست که حدود 29 کشور در میان کل کشورهای جهان، فرانسوی را به عنوان اولین زبان رسمی یا حداقل به عنوان یکی از زبان‌های رسمی خود می‌شناسند.

بنابراین هرگاه به یکی از این کشورها سفر کنید، بدون دانستن هیچ گزینۀ دیگری و تنها با تسلط به فرانسوی می‌توانید با خیال راحت ارتباط برقرار کنید. بسیاری معتقد هستند این فرانسوی بعد از انگلیسی جزو پرطرفدارترین‌ها در میان افراد است. اما با آموختن فرانسوی چه فوایدی نصیب شما می‌شود؟

 با آموختن فرانسوی می‌توانید به کشور فرانسه برای تحصیل و کار مهاجرت کنید و از بورسیه‌های این کشور استفاده کنید. در کشور فرانسه علاوه بر دانشجویان، دانش‌آموزانی که به فرانسوی مسلط باشند نیز بورسیه دریافت کرده و امکان تحصیل در فرانسه را خواهند داشت.

 اما این تمام ماجرا نیست! بلکه دانستن فرانسوی حتی برای مهاجرت به کشور کانادا هم به کمک شما خواهد آمد. در کشور کانادا فرانسوی دومین زبان رسمی این کشور بعد از انگلیسی محسوب می‌شود. این کشور نه تنها در میان ایرانیان بلکه در میان تمام جهانیان به عنوان یک کشور با موقعیت عالی برای مهاجرت شناخته می‌شود. کشور کانادا به مهاجرپذیر بودن و دادن اقامت دائم آسان‌تر نسبت به سایر کشورها معروف است. فرانسوی در کانادا به ویژه در شهرهایی مانند کبک بسیار محبوب است و اگر قصد مهاجرت تحصیلی یا کاری به این کشور را دارید، برای راحتی خود بهتر است فرانسوی را بیاموزید.

آموزش آلمانی را دست کم نگیرید!

آلمانی را می‌توان به اندازه فرانسوی مهم دانست. زیرا در رقابت تنگاتنگی با آن است. بسیاری از افراد در سراسر جهان معتقد هستند، آلمانی دومین زبان زنده و غالب در جهان است. اما چرا آموزش زبان آلمانی اهمیت دارد؟

امروزه کشور آلمان دچار چالشی به نام رشد منفی جمعیت شده است. این بدان معناست که با کمبود نیروی کار و دانشجو مواجه گشته و اقدام به پذیرش مهاجر از بسیاری از کشورها کرده است. همین امر موجب شده است تا بسیاری از افراد به دنبال آموزش آلمانی برای مهاجرت به این کشور باشند.

جالب است بدانید که در این کشور، حتی در دانشگاه‌ها هم به آلمانی صحبت می‌کنند. در واقع هر چند رزومه فرد برای تصاحب موقعیت شغلی یا تحصیلی قوی باشد، اما شرط دانستن زبان، مهم‌ترین گزینه برای پذیرش فرد است. بنابراین اگر برای مهاجرت کاری یا تحصیلی، مقصد شما آلمان است، بهتر است حتما به فراگیری آلمانی روی آورید. هر چند آموزش زبان انگلیسی اهمیت ویژه‌ای دارد، اما نباید فراموش کرد که دومین زبان علمی دنیا، آلمانی است.

این بدان معناست که اگر دوست دارید به علم روز دنیا در سریع‌ترین زمان ممکن دسترسی داشته باشید، بهتر است به آموزش آلمانی توجه ویژه‌ای نشان دهید. جدای از مسائل گفته شده، جالب است بدانید آلمان یکی از قطب‌های اقتصادی بزرگ اروپا به شمار می‌آید. کالاهای این کشور به سراسر قاره اروپا و حتی به سراسر جهان صادر می‌شوند. بدیهی است که یادگیری این آلمانب می‌تواند در پیدا کردن شغل و مشارکت در امور تجاری در سایر کشورهایی که روابط تجاری خوبی با آلمان دارند نیز مهم باشد.

کلام آخر

اهمیت یادگیری زبان خارجی امروزه بر همگان ثابت شده است. به همین دلیل موسسات آموزش در سراسر ایران و جهان رشد کرده و هر روز پذیرای زبان‌آموزان بسیاری هستند. اما امروزه به همان اندازه که آموزش زبان انگلیسی اهمیت دارد، فرانسوی و آلمانی نیز مهم است، زیرا فرانسوی و آلمانی همانند انگلیسی در بسیاری از کشورهای جهان صحبت می‌شود.

در واقع می‌توان گفت در بسیاری از کشورها آلمانی و فرانسوی، زبان اول یا دوم رسمی آن‌ها هستند. بنابراین برای زندگی در بسیاری از کشورها لازم است تا فرد علاوه بر انگلیسی، فرانسوی و آلمانی را نیز فرا بگیرد. در این مقاله راجع به اهمیت این سه و فوایدی که آموزش انگلیسی، فرانسوی و آلمانی دارد، صحبت کردیم. در صورتی که تمایل به یادگیری این آن‌ها یا هر زبان دیگری دارید می‌توانید از طریق لنگوئج دانلود برای رسیدن به تسلط در این باره اقدام کنید.

منبع: فرارو

کلیدواژه: آموزش زبان انگلیسی آموزش زبان آلمانی آموزش زبان آموزش زبان فرانسه آموزش زبان انگلیسی فرانسوی و آلمانی بسیاری از کشورها انگلیسی اهمیت برای مهاجرت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۶۱۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از وضعیت اورژانسی تا مهاجرت‌های اجباری

فرارو- رئیس سازمان نظام پرستاری تقاضای جذب ۱۵ هزار پرستار را مطرح کرده و گفته است که ما با کمبود نیروی پرستاری در برخی از نقاط کشور به ویژه مناطق کم برخوردار مواجه هستیم. بر اساس آمار‌هایی که مقام‌های ارشد وزارت بهداشت مطرح می‌کنند، تعداد مراکز آموزش پرستاری، از ۳۰ مرکز قبل از انقلاب به ۲۱۰ مرکز در ۶۷ دانشگاه و دانشکده پزشکی رسیده است. در سال‌های قبل از انقلاب سالانه کمتر از ۱۰۰۰ نفر پذیرش پرستاری داشتیم که این رقم در سال ۱۴۰۲ فقط در کارشناسی پرستاری به ۱۰۵۰۰ نفر رسیده است و در تحصیلات تکمیلی شامل ۱۳ رشته کارشناسی ارشد ۱۰۰۰ نفر و در دکترای تخصصی ۱۱۵ نفر آموزش دیدند.

به گزارش فرارو، با وجود رشد ایران در حوزه آموزش نیرو‌های متخصص و کادر درمان حرفه‌ای و حتی با در نظر گرفتن نرخ رشد جمعیت، پرسشی که مطرح می‌شود این است که چرا همچنان با کمبود پرستار رو به رو هستیم؟

ایستگاه پرستاری: بخش اورژانس

شاید اورژانسی‌ترین وضعیت پرستاری در کشور، دوران کرونا و شیفت‌های کاری سنگین، در کنار ضریب بالای خطر ابتلا و حتی مرگ پرستاران در نظر گرفته شود، اما با توجه به آمار کنونی کمبود پرستار در کشور، بیراه نیست اگر وضعیت فعلی را نیز اورژانسی در نظر بگیریم. عباس عباس‌زاده، مدیرکل توانمندسازی و بهبود سرمایه‌های انسانی معاونت پرستاری وزارت بهداشت گفته است: «به ازای هر ۴ نفر یا ۳ نفر پرستار باید یک کمک پرستار در بخش داشته باشیم. با توجه به جمعیت ۲۳۰ هزار نفری پرستاران بنابراین ۴۷ هزار تا ۵۷ هزار نفر پرستار نیاز داریم. اما الان در حالت خوشبینانه ۳۰ هزار نفر کمک‌پرستار کم داریم که نتیجه مستقیم آن فرسودگی شغلی پرستاران و کاهش کیفیت خدمات است.»

همچنین محمد تقی جهان پور، رئیس کل سازمان نظام پرستاری گفت: «امروز حجم کار همکاران پرستار در بیمارستان‌های دولتی و غیردولتی و بیمارستان‌های نیرو‌های مسلح بالاست که باید تلاش کنیم حداقل سالانه ۱۵ هزار نفر کادر پرستاری، اتاق عمل وهوشبری را داشته باشیم.»

بر اساس آمار‌های وزارت بهداشت، هم اکنون، بالغ بر ۶۰۰ هزار نفر به عنوان کادر درمان در نظام سلامت در حال فعالیت هستند و ۳۰ درصد این جمعیت را جامعه پرستاری تشکیل می‌دهد. اما با وجود این که شغل پرستاری به دلیل مواجهه با مخاطرات مختلف در ردیف مشاغل سخت و زیان آور قرار دارد در عمل، پرستاران هیچ بهره‌ای از این رده‌بندی نمی‌برند.

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی اخیرا و در جریان بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ عنوان کرده: «دوستان دولت و کمیسیون تلفیق پیشنهاد دادند که از ردیف جدول هفت مربوط به وزارت بهداشت و درمان، ۱۰ هزار میلیارد تومان از اعتبارات این وزارتخانه برای فوق‌العاده خاص پرستاران اختصاص داده شود که مورد موافقت قرار گرفت.»، اما زخم پرستاران در حوزه بودجه و اعتبارات بسیار کهنه است و مشخص نیست بودجه مشخص شده محقق خواهد شد یا خیر و آیا در صورت تحقق، جامعه پرستاری را راضی خواهد کرد؟

در حال حاضر برخی از بیمارستان‌ها به دلیل کمبود پرستار، شیفت‌های اضافه‌کاری را به پرستاران تحمیل کرده‌اند و این درحالی است که طبق قانون، اضافه‌کار باید با توافق طرفین باشد و اجبار به انجامِ کارِ اضافی خلافِ قانون است. در دو سال گذشته ۱۶ هزار تخت جدید در بیمارستان‌های کشور ایجاد شده که نیاز به کادر جدید دارد و با وجود آنکه تقریبا سالی حدود ۵۰۰۰ نفر به شکل طبیعی بازنشسته داریم، اما بر اساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، فقط در ۹‌ماهه اول امسال، ۲۱۶ پرستار، ترک خدمت به علت سختی کار و عدم تناسب بین حجم کار و میزان دریافتی داشته‌اند و وقتی یک پرستار از یک بخش خارج می‌شود ۲۰۰ ساعت اضافه‌کار او برعهده بقیه همکاران است.

ایستگاه پرستاری: بخش تاب آوری

بهمن ۱۴۰۲ بود که عباس عبادی، معاون پرستاری وزارت بهداشت با تاکید بر اهمیت تربیت و همچنین نگهداشت نیروی انسانی پرستاری، از اقدامات در دست انجام برای تدوین بسته «ماندگاری پرستاری» خبر داد و گفت: «در این بسته همزمان بر معیشت و کرامت پرستاران تمرکز شده و پیشنهاداتی از جمله درباره فرمول محاسبه اضافه‌کار پرستاران مطرح شده است.» از آن تاریخ تا کنون، اما تحول گسترده یا رخ نداده است و شاید به همین دلیل باشد که اغلب پرستاران از بدعهدی‌ها در حوزه مطالباتشان دل پری دارند.

در آخرین ماه سال ۱۴۰۲ بود که تجمعات اعتراضی پرستاران در شهر‌های مختلفی از جمله تهران و شیراز برگزار شد. اغلب پرستاران بابت پرداخت نشدن تعرفه‌های مصوب در قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری و سایر مشکلاتی که قرار بود با اجرای قانون برطرف شود، معترض بودند. در برخی نقاط کشور، معترضان از ساعت ۸ تا ۱۰ صبح دست از کار کشیده بودند و خواستار پاسخگویی مسئولان بیمارستان نسبت به اضافه‌کار اجباری و همچنین خلف وعده دولت بابت پرداخت کارانه متناسب و وظایف موضوع قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری شده بودند. تا پایان سال ۱۴۰۲، دولت به وعده‌های خود در قبال جامعه پرستاری عمل نکرد. تقاضای جامعه پرستاری اجرای صحیح قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری و جبران کمبود پرستار بود که با پایان سال همچنان معوق ماند.

تاب آوری در برابر فشار شیفت‌های پرتعداد، حقوق کم، استرس شغلی و بسیاری از موارد دیگر کار ساده‌ای نیست و شاید به همین دلیل باشد که در مواردی شاهد ترک شغل دسته جمعی پرستاران هستیم. روشی نسبتا جدید و نوظهور در سیستم درمانی کشور که باعث واکنش شورای عالی نظام پرستاری نیز شده است. وحید زمان‌زاده، رییس شورای عالی نظام پرستاری، با انتقاد از عدم توجه به مشکلات جامعه پرستاری، گفت: «شاهدیم که پرستاران به صورت دسته جمعی از مراکز درمانی استعفا می‌دهند. در صورت خلا مراکز درمانی از نیرو‌های پرستاری، لطمه بزرگی بر پیکره سلامت کشور وارد خواهد شد.»

این همان اقدامی است که طی روز‌های گذشته در چندین بیمارستان کشور دیده شد و گروهی از پرستاران بیمارستان‌های شهدای تجریش تهران، بیمارستان طالقانی چالوس، بیمارستان طالقانی آبادان و پرستاران چندین مرکز درمانی یزد، با استعفای دسته‌جمعی‌شان در ماه‌های گذشته، خبرساز شده‌اند. آن‌ها در اعتراض به وخیم شدن شرایط‌شان تصمیم به ترک کار گرفتند.

بر اساس داده‌های سازمان جهانی بهداشت، هر سال پرستارانی در سراسر جهان به دلایل گوناگون اقدام به ترک شغل می‌کنند، اما تاب آوری پرستاران در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی بدون توجه به نیاز‌های اولیه و خواست‌های قانونی آنان امری دشوار به نظر می‌رسد.

ایستگاه پرستاری: جمع آوری اطلاعات و ارجاع به سایر بخش‌ها

فارغ از واکنش‌هایی مثل استعفای دسته جمعی یا تلاش برای تاب آوری ایستگاه سوم و نهایی پرستاران، ترک شغل به علت مهاجرت است. بسیاری از کشور‌های در حال توسعه منطقه به دنبال جذب پزشکان و پرستاران ایرانی هستند. کشور‌هایی که یا حقوق دلاری می‌دهند یا ارزش پول قابل قبولی دارند و به لحاظ سود مالی، برای پرستاران انگیزه استخدام ایجاد می‌کنند. شاید به همین دلیل باشد که در بررسی‌های فرارو در وبسایت‌های مشاوره مهاجرت و تماس‌های خبرنگار فرارو با صفحات مجازی وکلای امور مهاجرت، بسیاری از آن‌ها به محض شنیدن این که فرد مایل به مهاجرت پرستار و از کادر درمان است، وعده مهاجرت آسان‌تر را دادند.

در جریان بررسی‌های فرارو مشخص شد اغلب وکلا و مشاوران مهاجرت معتقدند در اتحادیه اروپا کشور آلمان برای پرستاران حرفه‌ای و با تجربه، می‌تواند گزینه‌ای مناسب باشد هر چند که دانمارک، کانادا، سوئد، عمان، انگلستان و امارات نیز برای جذب پرستاران از شرایط خوبی برخوردارند.

برخی از مشاوران امور مهاجرت توصیه می‌کردند که بهتر است کادر درمان ابتدا کار پیدا کرده و سپس مهاجرت کنند، چون اگر کادر درمان جویای کار، یک پیشنهاد شغلی در اروپا و آمریکا دریافت کند، کار بسیار ساده تری در پیش خواهد داشت، اما می‌توان با ویزای کاریابی نیز مهاجرت کرد. بر اساس اطلاعاتی که از خلال گفتگوی فرارو با مشاوران امور مهاجرتی به دست آمد، به نظر می‌رسد این روز‌ها بازار مهاجرت پرستاران به کشور‌های همسایه نیز داغ شده و افرادی که از تمکن مالی کافی برخوردار نیستند یا تمایلی ندارند از ایران دور شوند به کشور‌های حاشیه خلیج فارس مهاجرت می‌کنند.

اواخر دهه نود بود که برخی مسئولان کشور نگرانی‌هایی را در خصوص مهاجرت گسترده پرستاران مطرح کردند و گفتند اگر با همین وضعیت پیش برویم شاید کارمان به واردات پرستار بکشد. مریم حضرتی، معاون پرستاری وزارت بهداشت، در سال ۱۳۹۸ ضمن اشاره به این وضعیت گفته بود: «چنانچه پرستاران اتباع بیگانه در استان‌های مرزی تقاضای کار کند ما مجوزهایش را صادر خواهیم کرد». البته این سخنان حضرتی، با واکنش افکار عمومی روبرو شد، ولی با توجه به کاهش آمار پرستاران کشور و ترک شغل یا مهاجرت آنان، مشخص نیست که آیا واقعا نیازی به واردات پرستار نخواهیم داشت؟

دیگر خبرها

  • از وضعیت اورژانسی تا مهاجرت‌های اجباری
  • نباید با معلم‌مان کشتی بگیریم/ دولت‌ها تا یک سال اول‌شان به معلم‌ها توجه می‌کنند/ حضور طلاب در مدارس مسبوق به سابقه است/ «نیرزاده» هم طلبه بود
  • بستنی ایرانی در کدام کشورها پرطرفدار است؟
  • رونمایی از ترجمه کتاب جنبش علوی، هجرت رضوی به زبان پشتو
  • کروس: وینیسیوس یکی از بهترین بازیکنان دنیا است
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • چگونه در سال ۱۴۰۳ مدرک کامپیوتر آی سی دی ال بگیریم؟
  • واکاوی ادعای مدیر شهرداری تهران درباره تمیز بودن تهران نسبت به پاریس | گردشگران و روزنامه های معتبر دنیا درباره این شهر لوکس فرانسوی چه می گویند؟
  • شهریاری: ظرفیت جهان اسلام را برای کمک به غزه استفاده بگیریم
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (11 اردیبهشت)